Bianca Dragusanu explica de ce a plecat cu Adrian Cristea la Paris: Sunt o idioata!

Autor: Andreea Ghinea

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 10:01

22193 citiri

Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Dupa ce Victor Slav a anuntat, marti seara, ca divorteaza de Bianca Dragusanu din cauza ca aceasta s-a dus la Paris cu Adrian Cristea, fosta asistenta TV a spus ca ea si sotul ei se aflau intr-o "pauza" in aceasta perioada.

Bianca Dragusanu a recunoscut la Antena 1 escapada din Franta, dar a adaugat ca relatia dintre ea si sotul sau a fost foarte tensionata in ultima vreme. Ea a adaugat ca inainte de Revelion au decis sa ia o pauza si sa nu mai stea in aceeasi casa.

"Noi doi nu mai locuiam impreuna de ceva vreme. Noi eram despartiti, dar nu oficial", a spus ea.

Totusi, noaptea de Anul Nou au petrecut-o impreuna la Sibiu, desi fosta asistenta TV a recunoscut ca nu se astepta ca sotul sau sa vina acolo.

"Nici macar nu ma asteptam sa apara la Revelion. (...) Imi spunea ca nu o sa vina la Sibiu", a declarat Bianca Dragusanu.

Bomba in showbiz: Victor Slav divorteaza de Bianca Dragusanu

Cu toate acestea, la cateva zile dupa Revelion, ea a plecat la Paris cu fostul sau iubit, Adrian Cristea. Gestul sau l-a enervat ingrozitor pe Victor Slav, care a anuntat ca divorteaza.

"Am sa il iubesc toata viata mea"

Bianca Dragusanu a mai afirmat ca regreta nespus de mult cele intamplate si ca isi doreste sa se impace cu sotul sau.

"Aceasta nebunie a mea m-a facut sa imi dau seama ca el e omul langa care imi e cel mai bine. E omul care m-a iubit cel mai mult si pe care am sa il iubesc toata viata mea. (...) Omorati-ma, pentru ca sunt o idioata!", a adaugat ea.

Intr-o incercare de a-si justifica fapta, Bianca Dragusanu a adaugat ca s-a simtit abandonata si ca a vrut sa se razbune.

Bianca Dragusanu si Victor Slav erau impreuna de aproape un an, iar in 2013 s-au casatorit.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (11)