Beyonce a gasit solutia pentru a nu mai aparea urat in fotografii

Colaborator: Nena Mircea

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 15:09

4674 citiri

Nemultumita de cum a fost surprinsa intr-o serie de fotografii din timpul show-ului de la Super Bowl, Beyonce a decis sa interzica fotografilor profesionisti sa mai faca instantanee in timpul concertelor din actualul sau turneu. O decizie care are insa si dezavantaje pentru artista.

Spectacolul de la Super Bowl 2013 a reprezentat un real succes pentru Beyonce. Timp de 14 minute, aceasta a captivat atentia a peste o suta de milioane de telespectatori, in timpul pauzei celui mai vizionat eveniment sportiv din America, potrivit Voici.

O prestatie memorabila, de care artista, in dorinta sa de perfectiune, nu s-a putut bucura pe deplin, pentru ca a nemultumit-o o serie de fotografii suprinse in timpul spectacolului. Pentru grimasele intiparite pe fata sa atunci cand dansa pe scena a fost comparata cu o "adevarata leoaica".

Beyonce a cerut, prin agentul sau de publicitate, sa fie retrasa aceasta serie de instantanee, insa efectul a fost exact invers. Cererea cantaretei a starnit un si mai mare interes pentru imaginile respective, acestea aparand pe si mai multe site-uri.

Drept pentru care, Beyonce a hotarat ca in timpul actualului turneu, "Mrs Carter Show", inceput de curand, accesul fotografilor profesionisti sa fie interzis in sala. O decizie criticata de acestia, care este si in defavoarea cantaretei, dupa cum a explicat Noam Galai, un fotograf profesionist din New York:

"Stim cu totii ce se va intampla. Daca publicatiile nu pot obtine imagini de la propriii fotografi, vor plati pentru a le cumpara, in principal de la fanii din primele randuri. Va fi un cosmar chiar si pentru Beyonce si agentii sai. Nu numai ca vor aparea fotografii care o dezavantajeaza pe artista, dar vor aparea poze de proasta calitate, in care aceasta se va considera urata.

Decizia de a interzice accesul fotografilor este foarte neinspirata. Beyonce trebuie sa foloseasca mass-media in folosul sau, nu sa se puna rau cu ea", explica respectivul fotograf.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)