Gigi Becali dezvaluie motivele readucerii lui Stoichita la Steaua

Marti, 27 Martie 2012, ora 20:00

6964 citiri

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a explicat motivele pentru care l-a readus pe Mihai Stoichita in Ghencea, dupa demiterea lui Ilie Stan.

Latifundiarul din Pipera a dezvaluit ca a vrut sa se revanseze fata de tehnicianul pe care l-a demis in 2010, oferindu-i sansa sa-si arate adevarata valoare cu un lot competitiv.

"L-am ales pe Mihai Stoichita din doua motive: e corect si repar o greseala. Cand a venit ultima oara avea o echipa de doi lei si nu aia era valoarea lui. Acum are crema fotbalului romanesc. N-ai cum sa n-ai rezultate cu echipa asta.

E mare lucru in viata sa ai caracterul lui Stoichita. M-am despartit amiabil de Mihai in trecut, de-asta e bine sa lasi loc de buna ziua. Uite, si cu Cartu m-am despartit in conditii amiabile, dar tot a mai bagat cate o ciupeala pe la televizor la adresa mea cand a avut ocazia.

Am informatii ca galeria Stelei o sa-l injure pe Stoichita. Treaba lor, n-au decat sa injure. Dar eu o sa fac apel la lege si o sa vina Jandarmeria peste ei", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Mihai Stoichita (57 de ani) i-a mai antrenat pe "ros-albastri" in doua randuri, in sezoanele 1997-1998 si 2009-2010.

Mihai Stoichita, noul antrenor al Stelei

Stoichita vine la Steaua in locul lui Ilie Stan, care si-a reziliat marti contractul pe care il avea cu "ros-albastri".

Ilie Stan a fost dat afara de la Steaua

Dupa 23 de etape jucate in acest sezon al Ligii 1, "ros-albastrii" ocupa locul 4 in clasament, cu 42 de puncte, la 8 puncte distanta de prima clasata, CFR Cluj.

C.F.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)