Becali pregateste transferul anului la Steaua

Luni, 06 August 2012, ora 22:47

4417 citiri

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a anuntat ca se gandeste la un transfer pe cat de neasteptat, pe atat de necesar echipei "ros-albastre".

Becali vrea sa-l aduca in Ghencea pe atacantul grec Pantelis Kapetanos, de la CFR Cluj.

Interesant este ca Steaua l-a lasat pe Kapetanos sa plece la echipa campioana in iarna lui 2011, atunci cand salariul fostului international elen era considerat exagerat de mare.

"Acum il regret si eu pe Kapetanos, e cel mai bun atacant. Eu il regret, dar de unde sa stiu eu ca e cel mai bun jucator. Se lovea mingea de el, acum parca s-a magnetizat, al naibii. Da goluri din toate pozitiile.

Daca nu facea eliminarea aia din Europa, cu Napoli, nu il mai dadeam. Atunci m-am enervat si am renuntat la el. Sa vedem daca are vreo clauza, sa vedem, nu stiu, ca nu vreau sa ma cert cu nimeni", a spus Becali la DigiSport.

Mutarea este insa aproape imposibila daca luam in considerare faptul ca Pantelis Kapetanos l-a contrat de mai multe ori pe Becali iar latifundiarul l-a jignit grosolan.

Kapetanos a ajuns la Steaua in 2008 si s-a dovedit a fi un atacant de calibru, marcand 27 de goluri in 64 de partide.

Dupa doi ani si jumatate a plecat la CFR, reusind sa inscrie de 14 ori in 33 de meciuri, desi a avut si o perioada destul de mare in care a fost chinuit de o accidentare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)