Becali a luat o decizie radicala in ultima zi a anului

Joi, 01 Ianuarie 2015, ora 10:04

7995 citiri

Foto: Radio Sport Total FM

Gigi Becali a cedat in conflictul pe care l-a avut cu reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei Steaua privind folosirea marcii pe care a pierdut-o in instanta.

In ultima zi a anului 2014, Gigi Becali si-a trimis subordonatii de la Steaua sa inregistreze patru marci la OSIM, anunta ProTV.

In functie de raspunsul OSIM, Steaua va avea o noua marca si va renunta definitiv la cea precedenta, care acum se afla in proprietatea Armatei.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, la inceputul lunii decembrie, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)