Bursa Binelui - singurul loc in care binele este tranzactionabil

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 07:16

2146 citiri

Foto: bursabinelui.ro

Astazi dai un Like, maine doua, plus un Share, pentru ca asa se face pe Facebook, cand vrei sa ajuti pe cineva. Totusi, te-ai gandit cat de mult conteaza acel Like?

Platforma "Bursa Binelui", un proiect creat si sustinut de catre BCR si Euplatesc, a fost lansata pentru a sustine implicarea activa in cauzele sociale, care au nevoie de actiune reala in afara Facebook si a diferitelor alte retele sociale.

Platforma multifunctionala "Bursa Binelui" sprijina Organizatiile Non-Guvernamentale care au nevoie de ajutor pentru a-si desfasura proiectele, punandu-le la dispozitie un instrument simplu de folosit, cu ajutorul caruia sa poate strange fonduri de la donatorii individuali - este o platforma care usureaza procesul de donatie.

Mai concret, Organizatiile Non-Guvernamentale isi pot crea pagini de profil pe care sa isi prezinte activitatea, iar persoanele fizice pot alege sa devina voluntari pentru organizatie sau sa doneze bani pentru sustinerea diverselor proiecte.

Principalul beneficiu al platformei "Bursa Binelui" consta in donatiile necomisionabile, incurajand astfel donatorii care vor sa partiticipe cu sume mici, pentru ca la 5 lei donati, 5 lei ajung in contul ONG-ului.

Pe "Bursa Binelui", faptele bune sunt contorizate zilnic de Indicele de Fapte Bune (IFB:RO), singurul indice bursier care masoara tranzactiile cu BINE ale "jucatorilor" - organizatii, donatori, voluntari si suporteri.

Fiecare poate sa ajute cresterea Indicelui de Fapte Bune in Romania, inscriind organizatii non-profit aflate la inceput de drum, prin donatii, sau prin voluntariat pentru proiectele inscrise.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu