Ce a pățit o femeie din Turda care a aruncat cu urină pe două polițiste și le-a luat la bătaie

Autor: Alina Toma

Marti, 07 Martie 2023, ora 12:32

3221 citiri

Cele două polițiste ar fi fost amenințate și bătute FOTO Ziare.com

Un scandal teribil, în care o femeie din Turda s-a luat la ceartă cu un echipaj de poliție, s-a încheiat cu dosar penal pentru ultraj.

Scandalul a avut loc la începutul anului, pe 5 ianuarie, însă abia luni, 6 martie, s-a dispus începerea urmăririi penale a femeii recalcitrante.

Potrivit turdanews, cea care a provocat scandalul este Keșeriu Corina. Aceasta le-ar fi amenințat cu violența, în seara zilei de 5 ianuarie 2023, pe două polițiste locale, după care le-a lovit cu pumnii și picioarele, le-a dat cu o găleată în cap, iar pe una dintre polițiste a aruncat cu urină și i-a rupt epoletul.

După ce a fost dusă la Poliție, inculpata a continuat amenințările la adresa celor două polițiste. Totul a fost înregistrat cu bodycam-ul polițistelor, mai arată sursa citată.

Judecătorul de cameră preliminară a constatat, luni, 6 martie, legalitatea administrării probelor și legalitatea actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecății.

Keșeriu Corina a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în 6 ianuarie 2023, după ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior s-au mai acordat două prelungiri ale acestei perioade, ultima fiind dată de Judecătoria Turda în 2 martie 2023.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)