Turcescu: Crin Antonescu a jucat rolul unui Traian Basescu in 2004

Autor: Elena Enache

Vineri, 20 Noiembrie 2009, ora 22:45

7178 citiri

Foto: Realitatea Tv

Intampinat de colegi in platoul Realitatea Tv cu urarea: "arati cu cinci ani mai batran", Robert Turcescu a punctat cateva elemente pe care le-a observat moderand dezbaterea dintre primii trei prezidentiabli.

"Eu am intrat cu ceva emotii dar pe parcurs am constatat ca unii dintre candidati pareau sa aiba chiar mai multe emotii.

Mie mi s-a parut ca domnul Traian Basescu era ori era obsosit, ori epuizat, la final de campanie. A pornit mai greu cu motoarele.

Cred ca domnul Crin Antonescu a jucat rolul unui Traian Basescu in 2004, poate chiar in 2000.

Iar domnul Geoana, care putea sa iasa macelarit ... si ma asteptam sa fie cumva prins in cleste ... n-as spune ca a stralucit, dar a facut fata.

N-as spune insa ca am avut parte de o confruntare in care sa existe nervul acesta ... sclipirea din confruntarile precedente", a concluzionat Robert Turcescu, evenimentele de vineri seara.

Cea mai importanta confruntare din aceasta campanie electorala pentru prezidentiale a avut loc vineri seara, la Palatul Parlamentului, avandu-i drept protagonisti pe Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu.

Dezbaterea a fost organizata de Institutul de Politici Publice, fiind moderata de jurnalistul Robert Turcescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (45)