Scandalul "Palma de la Neptun": Avocatul nu stie daca depune plangere impotriva lui Basescu

Luni, 23 August 2010, ora 19:02

4451 citiri

Foto: Daylife

Barbatul care sustine ca a fost lovit de presedintele Traian Basescu sambata noapte, la Neptun, nu exclude varianta de a depune o plangere impotriva lui Basescu. El a povestit ca presedintele Basescu i-a dat "un dos de palma".

"Sotia a ramas pe loc, iar eu am facut cativa pasi in directia presedintelui. Acesta s-a indreptat, alaturi de sotia sa, spre o Dacia Logan de culoare alba, i-a deschis usa sotiei, a ocolit masina prin spate si a dat sa se urce la volan. In acel moment i-am strigat: Sa-ti fie rusine!, exact asa, fara a folosi pluralul de politete", a povestit avocatul Chitic pentru Mediafax.

Acesta sustine ca presedintele a reactionat si l-a intrebat: "De ce sa-mi fie rusine, dobitocule?". Avocatul i-ar fi raspuns: "Pentru ce ai facut din tara asta!".

A palmuit Traian Basescu un alegator?

Traian Basescu neaga ca ar fi lovit un barbat la Neptun

"Iritat de invectivul adresat, i-am replicat: "Sunt un dobitoc ca te-am votat prima oara!", iar presedintele, care aproape urcase in masina, a coborat si a venit spre mine spunand: "Esti un dobitoc ca nu m-ai mai votat si a doua oara!". Cand a ajuns in fata mea am crezut ca vrea sa-mi spuna ceva, insa m-a lovit, mi-a dat un dos de palma si s-a intors catre masina", a declarat avocatul Chitic agentiei Mediafax.

Avocatul spune ca apoi a fost imobilizat "cu mana in gat" de doi agenti SPP pe care i-a intrebat de ce il mai apara dupa reducerea salariilor. Acestia i-au replicat ca e pacat sa se intample asa ceva deoarece seful statului este in vacanta.

Avocatul mai sustine ca presedintele "vorbea impleticit, gajait si mirosea a bautura".

Avocatul sustine ca toate acestea ar fi fost vazute de mai multe persoane, insa toate se tem sa recunoasca intamplarea. Una dintre aceste persoane este chiar patronul restaurantului Ciresica, iar o alta persoana i-a transmis sa nu se bazeze pe eventuala depozitie a sa.

Avocatul nu a luat vreo decizie nici in privinta depunerii unei eventuale plangeri pe numele sefului statului. "Sunt inca in termen, nu va pot spune daca voi depune sau nu vreo plangere", a mai spus Chitic.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (47)