Nina Iliescu: Mai Ionele, pierzi o chestie fantastica! (Video)

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 16:48

5412 citiri

Foto: Gardianul

Chiar daca se afla in vacanta si tot ce isi doreste e sa citeasca si sa scrie, fostul presedinte Ion Iliescu nu poate sta rupt total de ceea ce se intampla pe scena politica.

Cea care il tine la curent si ii atrage atentia cu privire la evenimentele care se petrec in politica este chiar sotia lui, Nina Iliescu.

Astfel, in timp ce dadea o declaratie la Realitatea FM despre proiectele sale de viitor, presedintele de onoare al PSD a fost intrerupt de sotia sa care l-a chemat repede in fata televizorului: "Mai Ionele, pierzi o chestie fantastica!", a exclamat entuziasmata Nina Iliescu.

La televizor tocmai incepuse discursul presedintelui Traian Basescu de marti seara, dupa demisia fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi.

Dupa cum a anuntat si pe blogul personal, Iliescu a intrat in concediu, motiv pentru care va intrerupe si postarile.

"As dori sa informez colegii de blog ca am intrat in concediu si voi intrerupe dialogul pe blog pentru a ma concentra mai mult, in aceste doua luni de vacanta, asupra studiului unor probleme si redactarea unor materiale. Voi reveni la inceputul lunii septembrie", scrie fostul sef de stat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)