Laszlo Borbely a votat "pentru o noua sansa" data Romaniei

Duminica, 29 Iulie 2012, ora 13:06

2542 citiri

Foto: Arhiva

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a participat, duminica, la referendum, declarand ca voteaza pentru a da o noua sansa acestei tari si pentru ca idealurile din decembrie 1989 "sa fie valabile".

Borbely a votat la Colegiul National "Bolyai Farkas" din Targu Mures, informeaza Mediafax.

Fostul ministru al Mediului in Guvernul Boc a mai spus ca in decembrie 1989 a iesit in strada ca sa schimbe regimul, iar una dintre cele mai mari izbanzi a fost dobandirea votului liber.

"Noi - si acum vorbesc de formatiunea pe care o reprezint - niciodata nu am spus pana acum si cred ca nu o sa spunem nici de acum incolo, sper, sa nu se prezinte oamenii la vot. E o putere extraordinara in mana oamenilor sa se prezinte la vot(...)

In ceea ce priveste votul, va vorbesc ca unul care am avut - si mai am, chiar dupa 22 de ani - idealuri, idealuri care au fost formulate atunci in 1989, in Decembrie. Eu prin votul meu incerc sa dau o noua sansa, o noua sansa acestei tari in care timp de 22 de ani s-au intamplat foarte multe - si bune si rele", a declarat liderul UDMR.

Potrivit datelor comunicate de Directia de Statistica Mures, prezenta la vot in judet era, la ora 10.00, 6,37%, din totalul de 484.784 de alegatori asteptati la vot.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)