Basescu: Udrea ma anuntase ca nu mai doreste sa fie in noul Guvern

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 09:22

2057 citiri

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Elena Udrea le spusese lui si premierului Emil Boc ca daca se desfiinteaza Ministerul Turismului nu-si mai doreste niciun minister in cadrul noului Cabinet propus de premierul desemnat Lucian Croitoru.

"A spus ca-i prea mic Guvernul, cu 14 ministere, in sensul asta, si n-a mai incaput, insa ea anuntase si pe premierul Boc, si pe mine ca nu doreste sa mai fie nominalizata intr-un nou Guvern. Ne anuntase.

Eu stiu ce mi-a spus mie. S-a desfiintat si n-a mai vrut un nou minister. Ne-a spus ca daca se desfiinteaza Ministerul Turismului n-o mai intereseaza niciun alt minister, ceea ce s-a si intamplat", a declarat Traian Basescu la Craiova, citat de Mediafax.

Ministrul interimar al Turismului si Mediului, Elena Udrea, a anuntat, in urma cu cateva zile, ca a decis sa nu faca parte din Cabinetul Croitoru, lucru pe care i l-a comunicat atat acestuia, cat si premierului interimar Emil Boc, ea urmand sa se alature staff-ului de campanie al lui Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (29)