Basescu: Dupa ce termin mandatul, merg in Golful Mexic

Autor: Florin Necula

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 23:04

8532 citiri

Foto: Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu a spus ca, dupa ce isi va termina mandatul, probabil va merge in Golful Mexic pentru a vedea fosta sa nava pe care a condus-o, "Biruinta", care a ajuns rafinarie plutitoare acolo.

Intrebat, luni seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, daca sunt oameni care l-au ajutat si pe care i-a uitat, seful statului a raspuns: "foarte multi".

"Cel mai drag grup de oameni care a fost vreodata a fost echipajul meu de pe 'Biruinta', n-am sa-l uit niciodata. Am acasa lista ultimului echipaj, cand am coborat de pe nava. E cel mai drag colectiv pe care l-am avut. Eram un comandant foarte tanar si destept.

(...) Era un adevarat folclor, cine va prelua 'Biruinta'. I-am intrebat cine e alaturi de mine. Din 42 de oameni, un singur om a spus ca nu merge - unul dintre cei doi ospatari pe care ii avea echipajul", a spus Traian Basescu.

Acesta a relatat ce s-a intamplat ulterior cu vasul pe care l-a condus.

"E rafinarie plutitoare si depozit in Golful Mexic. Probabil, dupa ce termin mandatul, o sa ma duc sa o vad", a declarat presedintele.

Seful statului a recunoscut ca, in politica, "sunt foarte putine caractere de talia celor care sunt in echipajul unui petrolier de 306 metri lungime".

"Daca ar veni in politica, oamenii aia s-ar uita la minciunile pe care le spun politicienii ca la niste babuini - 'Mai, fratilor, ce jungla ei aici!'", a mai spus Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)