Donald Trump, nemultumit de topaiala lui Obama: Vezi sa nu cazi!

Autor: Diana Toea

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 14:28

3077 citiri

Foto: Arhiva

Omul de afaceri Donald Trump este nemultumit de modul in care se comporta Barack Obama, sustinand ca presedintele american are o atitudine "neprezidentiala".

Trump s-a aratat neplacut surprins de comportamentul si lipsa de maniere ale lui Obama si i-a atras atentia printr-un mesaj postat pe o retea de socializare, arata Huffington Post.

Obama face glume pe seama lui Donald Trump

Cum a reusit liderul american sa il supere pe miliardar? A coborat dintr-un avion. Mai exact, Trump a criticat modul in care Barack Obama a coborat scarile aeronavei.

"Modul in care presedintele Obama alearga pe scarile unui Air Force 1, topaind tot drumul, este atat de neelegant si neprezidential. Vezi sa nu cazi!", a scris Trump pe pagina sa de Twitter.

Donald Trump: Obama a fost un student groaznic

Nu este prima oara cand omul de afaceri critica lipsa de maniere a lui Barack Obama. Trump i-a mai atras atentia liderului Statelor Unite cand nu a purtat cravata in timpul unui interviu.

In plus, Donald Trump s-a aratat nemultumit si de faptul ca Obama a zburat cu avionul chiar de Ziua Pamantului.

"Este interesant cum presedintele Obama se plimba cu un Boeing 747 de asa-zisa Zi a Pamantului!", a mai notat miliardarul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)