Cati clienti Volksbank Romania au acceptat conversia creditelor in franci (Infografic)

Marti, 07 Iulie 2015, ora 20:53

5210 citiri

11.000 dintre clientii Volksbank Romania (VBRO) au acceptat pana acum oferta Bancii Transilvania (BT) de conversie in euro sau lei a creditelor in franci.

Numarul lor reprezinta 60% din totalul celor care pot beneficia de oferta, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

"De la inceputul campaniei, din 4 mai 2015 si pana in prezent, peste 17.000 de clienti VBRO, reprezentand 95% dintre cei vizati, s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de catre echipele VBRO si BT, iar 13.000, adica aproape 72% din cei vizati, au acceptat conditiile- fie au semnat deja, fie s-au programat pentru semnarea contractelor, in perioada urmatoare. 96% dintre clientii care au acceptat oferta au ales ca moneda de conversie leul", a comunicat Banca Transilvania.

Oferta este valabila pana in data de 31 iulie 2015 si consta in urmatoarele:

Sursa: Banca Transilvania

BT a cumparat VBRO

Banca Transilvania a achizitionat 100% din actiunile Volksbank Romania de la Osterreichische Volksbanken, Groupe BPCE, DZ Bank si WGZ Bank, la finalul anului trecut.

Documentele de perfectare a tranzactiei pentru achizitionarea directa si indirecta a 100% din actiunile Volksbank Romania au fost semnate in data de 7 aprilie a acestui an, dupa primirea tuturor avizelor.

C.P.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)