Produse si operatiuni necesare intretinerii unei masini marca Renault

Advertorial

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 12:01

9539 citiri

Exista cateva produse pe care un proprietar al unei masini Renault sa le achizitione pe care sa le foloseasca in intretinerea masinii sale. Lista de mai jos include elemente si operatiuni de baza in ingrijirea unui automobil care poarta semnatura marcii franceze.

Produse necesare pentru intretinerea unei masini Renault

Un filtru de aer curat mentine performantele motorului, captand particulele mici de praf si impiedicandu-le sa ajunga la motor. Producatorii Renault recomanda inlocuirea filtrului de aer o data la 10.000 km.

Revizii si verificari cat mai dese, pentru a mari durata de viata a masinii

Uzura masinii este, din pacate pentru posesorii acestora, un proces care se produce continuu, chiar si atunci cand masina nu este folosita foarte des. Cu cat sunt schimbate mai des componentele sale si lichidele care lubrifiaza aceste piese Renault, cu atat durata sa de viata va fi mai mare. De aceea, este indicat ca soferii sa aiba grija de automobilele lor, facand vizite cat mai dese in service-urile auto.

Din nefericire, masinile marca Renault ocupa primul loc in topul celor mai putin fiabile autoturisme, fapt care nu poate decat sa ii responsabilizeze si mai tare pe proprietarii acestora.

Pentru cei care vor sa fie siguri ca isi pastreaza masinile Renault cat mai bine, uleiul si filtrul de motor sunt doua componente de care trebuie sa tina cont, inlocuindu-le la timp.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu