Declaratie modesta a lui Diego Simeone, dupa primul trofeu al sezonului cu Atletico

Sambata, 23 August 2014, ora 13:34

2223 citiri

Atletico Madrid a cucerit vineri seara Supercupa Spaniei, dupa 1-0 in returul cu Real Madrid, insa antrenorul Diego Simeone a ramas cu picioarele pe pamant, negandindu-se la al doilea campionat consecutiv.

Simeone e convins ca Atletico va trebui sa munceasca mult mai mult pentru a le depasi din nou pe Barcelona si Real Madrid, si in aceasta stagiune: "Ar trebui sa facem 110% din ce am reusit in sezonul trecut.", declara dupa meci argentinianul.

"Nu concuram cu Real si Barcelona. Intr-o partida sunt doar doua variante. Intr-un sezon cu 38 de etape, Barcelona a fost aproape sa castige campionatul, desi a avut un an foarte rau. Si Real Madrid, daca ar fi castigat cu Valencia, trecea pe primul loc. E greu sa lupti in fiecare saptamana. Pentru o partida suntem competitivi. Pentru a avea un an bun, trebuie sa facem lucrurile extraordinar de bine, 110% din ce am facut in sezonul trecut.", incheia interventia sa Simeone, la capatul partidei victorioase de pe Vicente Calderon.

Atletico a cucerit a doua Supercupa a Spaniei din istorie, dupa 2-1 la general cu Real Madrid, vineri seara campionii Spaniei invingand cu 1-0, gol Mandzukici in minutul 2.

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu