Declaratiile revelatiei de la Australian Open, Coco Vandeweghe, sportiva care a invins lidera mondiala WTA

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 16:00

7469 citiri

Foto: Facebook / Coco Vandeweghe

Tenismena din Statele Unite, Coco Vandeweghe, locul 35 in lume, a trecut surprinzator in optimile de finala de Angelique Kerber din Germania, locul 1 mondial WTA, provocand cea mai mare surpriza de pe tabloul feminin.

Coco, fosta partenera a lui Horia Tecau la dublu mixt, cu care a si facut finala anul trecut la Australian Open, a declarat ca este o mare mandrie sa elimine marea favorita de la AO si campioana en-titre, chiar daca nu s-a simtit prea bine in timpul partidei:

"Multumesc tuturor pentru sprijin, e si foarte tarziu ca ora, multumesc ca ati ramas alaturi de mine. A fost minunat, e o victorie speciala in fata liderului mondial, nu conteaza in ce tur joci, e prima victorie in fata unui lider WTA. Cred ca m-am prefacut ca am prea multa incredere, am avut multe probleme in acest joc, dar trebuie sa lovesti mingea, asta e mentalitatea mea mereu, trebuie sa dai mingea peste fileu, ea e mereu foarte buna in defensiva.

Cand joci cu jucatoare de calibrul acesta, nu trebuie sa arati ca nu te simti bine de exemplu, asta mi-am spus mereu. In trecut nu aveam prea mare incredere cand jucam cu adversare de calibru. Sezonul trecut a fost unul bun pentru mine si asta mi-a dat incredere, am avut ca obiectiv sferturi la AO, am urmatorul obiectiv semifinale intr-un turneu de GS. Nu ma uit pe tablou, nu stiam ca joc cu Muguruza in sferturi, am jucat cu ea recent la Cincinnati si a fost un meci strans, e o jucatoare de calitate, putin diferita de Kerber, trebuie sa ma odihnesc un pic si totul va fi bine", declara fericita Coco.

Sportiva din SUA a bifat al doilea sfert de finala intr-un turneu de Mare Slem dupa cel de la Wimbledon in 2016.

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu