Locuri de muncă la stat pentru care condiția obligatorie de angajare este „respectul pentru autoritate și ierarhie”

Autor: Alina Toma

Joi, 01 Iunie 2023, ora 09:19

13029 citiri

Concursuri pentru ocuparea unor posturi la aeroportul din Brașov FOTO Pixabay

Două concursuri de recrutare pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist și a două posturi de îngrijitor, la Serviciul Asistență Managerială, Compartimentul Secretariat, Relații Publice, Registratură, Arhivă, Administrativ au fost anunțate de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”.

Potrivit anunțului, „respect pentru autoritate și ierarhie” este una dintre condițiile necesare pentru angajare.

Anunţurile de concursuri, bibliografiile, atribuţiile posturilor şi toate informaţiile de interes pentru potenţialii participanţi privind condiţiile specifice şi cele generale pentru ocuparea posturilor, documentele necesare, calendarul şi modalitatea de desfăşurare a probelor de concurs sunt disponibile pe site-ul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav şi pe cel al Consiliului Judeţean Braşov.

Sunt declarați admiși la proba scrisă, respectiv, la interviu, candidații care au obținut minimum 50 de puncte din cele 100. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu.

Stabilirea candidaților care urmează să ocupe posturile vacante scoase la concurs se face în ordinea descrescătoare a notei obținute.

Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care sunt interesați se numără însușiri de personalitate ca seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, să aibă calități psihice necesare (spirit de observație, capacitate de comunicare etc.), dar și să aibă „respect pentru autoritate și ierarhie”, potrivit bizbrasov.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)