Andreea Marin, despre divorturi: Am inteles ca nu-i o drama daca mergi mai departe

Autor: Anca Serghescu

Luni, 05 Mai 2014, ora 23:18

9890 citiri

Foto: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin, ajunsa la cel de-al treilea mariaj, a declarat, luni, ca momentul in care a aparut soarele in viata ei a fost cand a inteles ca "nu e o drama sa mergi mai departe".

Revelatia a aparut cand se afla in SUA, la Miami, a povestit ea la Kanal D. La un moment dat, pe un ecran imens a aparut un pastor. "Omul asta spune multimii: 'Daca cel de langa tine, pe care il iubesti cum n-ai iubit vreodata, nu e in aceeasi poveste cu tine, nu te agata de el cu orice pret, lasa-l sa plece mai departe, nu tine cu orice pret de ceea ce tu numesti iubire. Intelege ca pentru o dragoste trebuie sa fiti doi!'".

Potrivit fostei vedete TVR, exista oameni care au un rol, la un anumit moment in viata, si care trebuie sa plece.

"Si uite asa a aparut soarele, in ziua in care am inteles ca nu e o drama daca mergi mai departe si ai curajul sa vezi ca exista mai multe iubiri in viata asta, diferite", a povestit Andreea Marin, care in 2013 s-a casatorit cu medicul Tuncay Ozturk, dupa divortul de Stefan Banica Jr.

"Vine o zi in care ai puterea sa intelegi ca dragostea esti tu", explica vedeta. "N-ai cum sa daruiesti daca tu esti secatuita. Trebuie sa te redescoperi, sa vezi daca nu cumva exista resurse nebanuite", a completat Andreea Marin, mama a unei fetite.

Andreea Marin, la cratita: Obtineti tot ce vreti din partea sotului!

Din experienta, Andreea Marin a spus ca e bine ca si in cuplu sa existe, intre cei doi, o doza de discretie. "Nu trebuie sa stii chiar totul despre celalalt. Un pic de mister nu strica!", a spus ea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)