Anamaria Prodan râde de Reghecampf pe site-ul ei: "Am auzit că îi trimite vorbă lui Mititelu să îl ia"

Autor: Teodor Serban

Duminica, 19 Iunie 2022, ora 09:47

27349 citiri

Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf este desființat pe site-ul la care Anamaria Prodan este acționar. Fostul antrenor al Craiovei lui Rotaru este prezentat ca un manelist care stătea în șprițuri și grătare.

Reghecampf și-a încheiat conturile cu CSU Craiova și ar fi fost în discuții cu cealaltă echipă a Craiovei, FCU. "Reghe fără nicio ofertă – A ajuns să-l roage pe Mititelu să-l pună antrenor pentru a se răzbuna pe Rotaru", se arată pe realitateasportiva.net.

Anamaria Prodan comentează și ea în cadrul articolului: “Habar nu am. Am auzit că trimite vorbă lui Mititelu să-l ia acolo. Nu comentez. Mititelu e mândru de fel și nu uită anumite lucruri. Noi oltenii suntem foarte mândri .. dar în fotbal se intâmplă multe“.

"Reghe pare că se află în cădere liberă necontrolată. După divorțul de Anamaria Prodan, Reghe a fost părăsit rând pe rând de către toți cei apropiați dar și de colaboratori", se mai menționează, înșiruindu-se foștii colaboratori ai antrneorului: Anton Petrea, Thomas Neubert, Basarab Panduru, Florin Tene și alții.

În alte articole, Reghecampf este un manelist și un antrenor care făcea grătare și șprițuri cu jucătorii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)