Basescu, atac dur la adresa premierului: "Cat pot sa mai cred in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban? Nu il crede nimeni pe acest gogosar incompetent"

Sambata, 12 Septembrie 2020, ora 15:05

5405 citiri

Foto: Facebook/ Traian Basescu

Candidatul PMP la Primaria Capitalei Traian Basescu a afirmat, intrebat daca PMP ar face alianta cu PNL si chiar UDMR dupa alegerile parlamentare, ca nu mai crede in acest "rebut politic" care se numeste Ludovic Orban. El a adaugat ca nimeni nu il mai crede pe acest "gogosar incompetent" care a devenit si premier.

"Cat pot sa mai cred in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban, cand ne-a pus intr-o situatie incredibila - cu o saptamana inainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anuntat ca ei merg singuri cu USR si ne-au pus intr-o situatie extrem de dificila? Cum sa cred eu ca Orban va mai vrea o alianta.

Ba cred ca Orban va fi ultimul in care PMP sa creada. Deci nu il crede nimeni pe acest gogosar incompetent care a ajuns si prim-ministru al Romaniei", a declarat Traian Basescu, intrebat sambata la prezentarea programului pentru PMB daca PMP ar face alianta cu PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (11)