PSD nu mai poate folosi sigla PD-L la Constanta

Miercuri, 12 Noiembrie 2008, ora 17:54

2110 citiri

Biroul Electoral de Circumscriptie nr.14 Constanta a admis, miercuri, contestatia prin care PD-L a solicitat interzicera folosirii, de catre alianta PSD+PC, a siglei electorale a democrat-liberalilor, in afisele electorale.

Decizia poate fi contestata de reprezentantii PSD+PC in termen de 48 de ore, informeaza NewsIn.

"Se dispune interzicerea folosirii pe raza teritoriala a circumscriptiei electorale Constanta a utilizarii semnului electoral al petentului PD-L de catre Alianta Politica PSD+PC in orice modalitate de publicitate (ecrane digitale, panouri publicitare, afise electorale ori altele asemenea)", arata decizia BEJ Constanta.

Organizatia judeteana PD-L Constanta a depus, marti, o contestatie la Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie nr.14 Constanta, prin care acuza Alianta PSD+PC ca foloseste ilegal sigla si mesajul electoral al PD-L in unele afise.

Astfel, pe unele afise electorale ale PSD apare, in jumatatea stanga, sigla PD-L si culoarea portocalie, cu mesajul "Ei cu ei", iar in jumatatea dreapta sigla PSD si culoarea rosie, cu mesajul "Noi cu voi", initiativa folosita de democrati-liberali.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)