Fostul primar interimar al Capitalei il paraseste pe Oprea pentru Basescu

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 14:48

2966 citiri

Foto: Facebook/Stefanel Dan Marin

Fostul primar interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a parasit UNPR pentru a se inscrie in Miscarea Populara.

Acesta a participat, sambata, la Colegiul National al formatiunii, unde a declarat ca isi propune sa ramana in admnistratia publica locala, afirmand ca sunt discutii cu privire la asumarea unei candidaturi, insa nu a fost luata nicio decizie inca.

Consilierul general UNPR Stefanel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, dupa ce a fost numit viceprimar in locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. Celalalt viceprimar, Dan Darabont (PSD), a anuntat ca partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. Dupa desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, pozitia de viceprimar lasata vacanta de cel dintai.

PSD si PNL pregatesc schimbarea primarului interimar al Capitalei: Stefanel Marin, acuzat ca e incompetent (surse)

Marin a fost demis prin votul consilierilor generali in luna noiembrie, in locul sau fiind desemnat liberalul Razvan Sava.

Primarul interimar al Capitalei a fost demis

Stefanel Dan Marin a intrat in atentia presei si dupa un episod controversat, cand a avut o reactie nervoasa intr-o discutie telefonica, injurand atunci cand un jurnalist i-a cerut opinia in legatura cu probleme de la RADET si cu furnizarea caldurii in Bucuresti, in aceasta iarna.

Reactie incredibila a primarului Capitalei in scandalul caldurii: "Baga-mi-as... "

Stefanel Dan Marin a fost contactat in noiembrie de un jurnalist Europa FM, care l-a rugat sa precizeze care este punctul sau de vedere in contextul in care RADET a anuntat din nou ca bucurestenii ar putea ramane fara caldura si apa calda in aproximativ o saptamana. "In acest moment nu se poate. Va rog frumos dupa-amiaza si, daca se poate, va raspund cu mare drag", a raspuns primarul.

Jurnalistul a insistat sa primeasca un raspuns, iar primarul l-a intrebat cum a motivat presedintele CA al RADET declaratia pe care a facut-o: "Si cum a motivat, domle, aceasta declaratie? Ca sunt si eu curios. (...) Acolo vorbim de un buget de investitii, nu vorbim de subventie pe care in momentul de fata au luat-o si in avans".

In momentul in care reporterul l-a rugat sa repete o informatie, precizand ca nu a inteles, primarul general interimar a raspuns printr-o injuratura, dupa care a inchis.

Stefanel-Dan Marin este consilier general din 2012, fiind ales pe listele PPDD, care din iunie 2015 a incheiat o fuziune prin absorbtie cu UNPR.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Adauga comentariu