P&G face angajari

Vineri, 16 Ianuarie 2009, ora 13:05

9714 citiri

Foto: P&G

Procter & Gamble va angaja intre 300 si 350 de oameni pentru noua unitate de productie de la Urlati.

Compania va demara constructia noii fabrici de sampoane si alte produse de ingrijire a parului din judetul Prahova in aceasta primavara, fiind planificate campanii de angajare pana in 2010, relateaza Ziarul Financiar.

"Angajarile pe care le-am facut pana acum pentru fabrica din Urlati au avut in vedere acoperirea nevoilor de expertiza, care se refera la experienta in planning si dezvoltarea de strategii. Recrutarea "in masa" va incepe, propriu-zis, din martie 2009", au declarat reprezentantii P&G Romania.

Fabrica de la Urlati este primul proiect greenfield al P&G in Romania, investitiile totale ridicandu-se la 100 de milioane de dolari. Productia urmeaza sa inceapa in anul 2010, cand va fi finalizata prima faza a proiectului, care vizeaza piata romaneasca si va necesita investitii de 40 de milioane de euro.

Procter & Gamble detine, in Romania, o singura fabrica, in Timisoara, unde sunt produsi detergenti. In 2007, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 250 de milioane de euro in tara noastra.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (11)