Afaceri de Valentine's Day: Cum sa castigi 10.000 de lei din baloane

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 22:49

1790 citiri

Foto: Blu Party

Un buchet de baloane poate fi o optiune originala si o alternativa inspirata la clasicele buchete de trandafiri daruite de sarbatorile dragostei. Aceasta noua "tendinta" a fost imbratisata rapid si in Romania si transformata intr-un adevarat business.

Madalina Rapanu, Manager si organizator de petreceri la BluParty, spune ca in aceasta perioada retailerii reduc considerabil pretul baloanelor tematice (pana la 50%) pentru a atrage cumparatorii traditionali de flori spre buchete de baloane.

"Buchetele de baloane sunt in general cumparate de tineri cu varste intre 16 si 35 de ani, care se orienteaza catre cadouri mai putin clasice", adauga ea.

Si a mai observat ceva: o parte din romanii mai creativi se indreapta catre buchete de baloane tematice rosii sau in forma de inima, cu heliu, care rezista de la o zi pana la o luna, pentru a evita florile vandute la suprapret de Sfantul Valentin si de Martisor.

Astfel, peste 70% din totalul de vanzari de baloane tematice si in forma de... citeste mai departe despre "Afaceri de Valentine's Day: Cum sa castigi 10.000 de lei din baloane" pe Business24.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)