Liberalii in cer lui Videanu sa faca un pas in spate din prim-planul scenei politice

Marti, 31 Mai 2011, ora 07:37

1597 citiri

PNL ii cere fostului ministru al Economiei, democrat-liberalul Adriean Videanu, sa faca un pas in spate din prim-planul scenei politice, dupa ce acesta din urma le-a lansat public co-presedintilor Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu si Victor Ponta, provocarea de a participa impreuna la o emisiune pe teme economice.

"Constatam cu oarecare surprindere ca, dupa ce a devenit pensionarul de lux al Romaniei, de pe urma bugetului Primariei Capitalei si bugetului Ministerului Economiei, domnul Adriean Videanu, proaspat pensionat si din PDL, si-a regasit brusc dispozitia combativa si de dezbateri. Domnul Videanu insa, departe de a fi o autoritate in materie de economie, este un simbol al coruptiei si al populismului acestei puteri", se arata intr-un comunicat de presa remis de Departamentul de comunicare al PNL.

Potrivit comunicatului de presa, Adriean Videanu este "un personaj care a promis, in chip mincinos si cinic, salarii de 950 de euro si pensii de 350 de euro" si "care a ramas in memoria bucurestenilor cat a fost primar general doar prin nesfarsita operatiune de punere a bordurilor si prin vacantele sale prelungite".

"Adriean Videanu s-a remarcat in spatiul public doar in noaptea cand a numarat voturile pentru Traian Basescu, dovedindu-se incapabil sa performeze si pierzandu-si credibilitatea in toate functiile publice pe care le-a detinut. Din acest motiv consideram ca ar fi mai intelept din partea domnului Videanu si, mai mult, ar fi o dovada de decenta fata de cetatenii acestei tari, daca ar face un pas in spate din prim planul scenei publice si ii recomandam sa-si cheltuiasca banii in liniste pana cand o putere responsabila va investiga provenienta lor", se mai arata in comunicatul PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (14)