Porumboiu: Serea a venit cu tema bine facuta, Petrescu era galben la fata

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 23:13

2261 citiri

Patronul gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a acuzat foarte dur arbitrajul lui Ionica Serea, Mircea Sandu si observatorul Dan Petrescu fiind si ei luati in colimator.

"Serea a venit cu tema bine facuta si insotit de observatorul Dan Petrescu. Cred ca nici Mircea Sandu nu este strain de ceea ce ni s-a intamplat astazi. Nu putea Serea sa aiba o asemenea prestatie de capul lui. Pot sa ma suspende, daca vor, ca nu-mi mai pasa.

Ionica Serea este resapat la fiecare sase luni, este pus sa indeplineasca anumite misiuni, dupa care spune ca nu-l crede nimeni, nici nevasta-sa si nici ma-sa.

Si prezenta lui Dan Petrescu 'Fibra' mi-a intarit convingerea ca s-a petrescut ceva necurat, era galben la fata cand l-am salutat inaintea partidei. In plus, Serea era la masaj in vestiarul Clujului. Cine stie ce s-a mai petrescut pe aclo. Dupa toate arestarile astea, inca se mai petrec lucruri necurate.

Am avut doua penaltiuri indubitabile la Temwanjera si Wesley. S-a dorit excluderea noastra din Cupa, pentru ca CFR este o echipa puternica, estetica, mai cu forta decat noi. Viorel Moldovan nu are de ce sa-si faca probleme, nu a avut ce sa faca. Echipa mi-a placut", a tunat Porumboiu la GSP TV.

CFR Cluj s-a calificat in finala Cupei Romaniei, invingand formatia FC Vaslui cu scorul de 2-0, intr-o partida disputata la Urziceni.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)