Nastase: Un Basescu fara slugi e un Basescu terminat

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 11:50

3267 citiri

Foto:Ultima Ora

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, e de parere ca alianta dintre PSD si ACD il va lasa pe Basescu fara posibilitatea de a da un premier si il va transforma astfel intr-un premier "terminat".

"Aceste atacuri nu fac decat sa ne convinga si mai mult ca o alianta a Opozitiei este o decizie corecta din punct de vedere strategic. Basescu se zvarcoleste la gandul ca nu va mai putea numi un Boc premier. Nu neaparat pe acest Boc, dar pe oricare altul. Un Basescu fara slugi este un Basescu terminat", a declarat Adrian Nastase intr-un interviu pentru Jurnalul National.

Fostul premier mai crede si ca, dupa alegeri, Traian Basescu va fi concediat din rolul de "presedinte-jucator".

"Cred ca cei din zona Puterii au fost luati prin surprindere. In Opozitie s-a clarificat campul doctrinar, iar acum urmeaza, sper, consolidarea frontului. PD-L si Basescu au o frica viscerala ca raman fara solutii de alianta, care sa le permita perpetuarea sistemului. Dupa alegeri, Traian Basescu risca sa fie concediat din rolul de presedinte-jucator", a subliniat Nastase.

Referindu-se la politicile PD-L, Nastase a acuzat faptul ca acestea sunt facute doar pentru a trimite banii statului catre clientela PD-L.

"Asa cum spuneam, bani sunt, dar ei sunt folositi pe un principiu de tip invers Robin Hood - se ia de la saraci si se da la clientela PD-L", a spus fostul presedinte PSD.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (43)