Mititelu, despre Craiova lui Piturca

Joi, 12 Mai 2011, ora 18:24

2366 citiri

Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, saluta initiativa lui Victor Piturca de a infiinta o noua echipa in Craiova si spune ii va pune la dispozitie stadionul Ion Oblemenco.

"E de salutat aceasta intalnire. Sper ca aceasta idee sa se concretizeze. M-as bucura sa mai existe o echipa puternica in acest oras mare. O echipa ce probabil va castiga titluri si cupe. Va dau cuvantul meu de onoare ca ii voi lasa chiar sa joace pe "Ion Oblemenco". O sa avem si noi un derbi local.

M-as bucura ca ei sa investeasca. Chiar nu glumesc. O pot numi oricum, dar sa faca macar un sfert din ce am facut eu. Sa aduca bani de acasa... E o idee foarte buna, care chiar ma incita.

La munca, sa o ia din divizia B, sa promoveze si ei la anul. Dar mai am o rugaminte: sa-l ia si pe Gabi Blondu', liderul galeriei, sa-l ia la ei, acolo.", a declarat Adrian Mititelu la GSP TV.

Piturca pregateste infiintarea unei noi echipe la Craiova

Fostul antrenor al Universitatii, Victor Piturca, s-a intalnit, joi, cu primarul delegat al Craiovei, Marinica Dinca, pentru a discuta posibilitatea infiintarii unei noi echipe in Banie.

C.F.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)