Un polițist din Vaslui aflat în misiune a intrat cu autospeciala într-un copac. Martorii spun că avea viteză foarte mare VIDEO

Autor: N.G.

Marti, 18 Ianuarie 2022, ora 20:34

2407 citiri

Mașina s-a izbit de un copac. Foto: vremeanoua.ro

O autospecială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, care se afla în misiune deplasându-se la o intervenţie în urma unui apel la numărul 112, a fost implicată, marţi, într-un eveniment rutier în municipiul reşedinţă.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, în autospecială, care a părăsit partea carosabilă şi apoi a intrat într-un copac, se aflau doi poliţişti, unul dintre ei fiind rănit.

"Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Decebal, în municipiul Vaslui, o autospecială a Poliţiei Municipiului Vaslui, aflată în misiune, deplasându-se la un apel 112, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un arbore.

În urma producerii evenimentului rutier, unul dintre cei doi poliţişti aflaţi în autospecială a fost vătămat uşor, fiind transportat la spital pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Martorii spun că șoferul avea viteză foarte mare, iar la un moment dat, și din cauza poleiului care se formase, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se de un copac de pe margine drumului. La fața locului au intervenit și echipajele de descarcerare ale ISU Vaslui pentru că portiera din dreapta față a dubei nu se mai deschidea. După ce a fost consultat la fața locului, polițistul a fost transportat cu ambulanța la spital.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)