Accident șocant pe autostradă: O mașină a "zburat" câțiva metri după ce roata desprinsă de la un alt autoturism i-a tăiat calea VIDEO

Autor: Bogdan Atanasiu

Luni, 27 Martie 2023, ora 13:30

14940 citiri

Mașina surprinsă după impactul cu roata FOTO captură video

Un automobil Tesla care se deplasa recent pe o autostradă din California a surprins unul dintre cele mai șocante accidente rutiere filmate vreodată, care pare desprins dintr-un film.

Un automobil Kia Soul a fost aruncat în aer de roata care a sărit de la un pickup Chevy Silverado pe care îl depășea pe o autostradă. După ce a aterizat, mașina a mai fost lovită o dată de aceeași roată care a provocat accidentul, scrie thedrive.com.

Cu toate că Soul nu este chiar un vehicul ușor, având o greutate de aproape 1,3 tone, este impresionant cât de sus a fost aruncată în aer mașina Kia după impactul cu roata.

Pasagerii ambelor automobile au supraviețuit. Șoferul mașinii Kia a reușit să iasă din mașină pe propriile picioare, potrivit proprietarului mașinii Tesla care a filmat incidentul.

Mașina de la care a sărit roata era modificată. Roțile ieșeau mult în exterior, iar garda la sol era înălțată. Este posibil ca accidentul să fi fost cauzat chiar de aceste modificări.

Potrivit unui studiu realizat în 2019, citat de Motor1, probabilitatea ca șoferii care conduc mașini modificate să fie implicați în accidente rutiere este mai mare cu 27% decât în cazul celor care conduc automobile normale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Plan roșu de intervenție activat în Constanța după impactul dintre un microbuz cu 15 elevi și o mașină VIDEO
Prețul pentru cacao a crescut de trei ori în ultimul an. Consumatorii încep să simtă impactul
Fratele lui Dani Oțil e cel mai bun specialist din România. În ce domeniu s-a făcut remarcat Dorin
Descoperirea medicilor din SUA care dă totul peste cap: Un pahar pe zi dintr-o băutură ține inima sănătoasă

Sursa: Ziare.com

#accident rutier, #autostrada, #masina, #Impact, #roata , #accidente rutiere

Adauga comentariu