Tragedie la Iași: Tată și fiu, morți într-un accident rutier produs din cauza neatenției FOTO

Autor: Irina Chirtoc

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 19:12

4238 citiri

Victimele aveau 23 și 42 de ani FOTO Ziarul de Iași

Un accident rutier cumplit s-a produs luni, 20 decembrie, în comuna Voinești, județul Iași. Doi oameni au murit și unul a fost rănit după ce un autoturism a fost lovit de o autoutilitară.

”Pe DJ248A, în dreptul localității Voinești, comuna Voinești, județul Iași s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 auto, din care au rezultat 3 victime încarcerate. La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensiva cu medic și două echipaje de prim ajutor calificat”, au transmis autoritățile.

Din nefericire, în cazul unui tânăr de 23 de ani și al unui bărbat de 42 de ani, medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Un alt tânăr, de 29 de ani, a fost dus de urgență la spital.

Din primele informații, accidentul s-a produs după ce bărbatul de 42 de ani, care conducea un Ford, nu s-a asigurat când a întors mașina pe un podeț, fiind lovită cu putere de o autoutilitară care venea în viteză. În urma impactului, autoturismul a fost târăt zeci de metri, potrivit Ziarul de Iași.

Polițiștii continuă cercetările.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)