Accident cumplit produs după o serie de manevre greșite, surprins de camerele de supraveghere. Două persoane au murit pe loc VIDEO

Autor: Iulia Vlaicu

Joi, 04 Mai 2023, ora 13:58

6414 citiri

Impact teribil între trei mașini după o serie de manevre greșite FOTO captură video YouTube

Imagini cumplite au fost surprinse de o cameră de supraveghere în comuna constănțeană Lumina chiar în momentul în care două autoturisme și un camion s-au izbit violent.

O femeie și un bărbat au murit pe loc.

În imagini se vede cum un șofer încearcă să depășească un TIR, încălcând linia continuă. În același timp o altă mașină iese de pe o stradă lăturalnică, ignorând indicatorul STOP și lovește în lateral cele două vehicule.

Potrivit IPJ Constanța, ”la data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani”.

În urma accidentului rutier au decedat o femeie, de 37 de ani, și un bărbat, de 54 de ani.

Alte două persoane au fost ușor rănite.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)