Cele 5 lucruri care l-au șocat pe un american în România: ”În toate blocurile miroase a ceapă și ciorbă” VIDEO

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 05:51 21116 citiri
Evan Ramani, pe străzile din București FOTO Captură Video YouTube/ Evan Ramani

Evan Ramani este din Statele Unite ale Americii, însă din dorința de a descoperi cultura cât mai multor țări, a început să călătorească și să împărtășească impresiile sale prin intermediul canalului său de YouTube.

A fost în țări precum Serbia, Uzbekistan, Iran, Ucraina, Iordania, Rusia, Egipt, iar în urmă cu o lună a ajuns și în România. Evan susține că sunt cinci lucruri care l-au șocat în perioada petrecută în țara noastră.

”Sunt în București de o săptămână și am observat cinci lucruri care m-au surprins când am ajuns în România, cinci lucruri care sunt interesante și diferite față de SUA.

Primul lucru care m-a șocat este că românii sunt foarte prietenoși. Am mai fost în Ucraina, Serbia, Georgia, iar mai ales în Georgia dacă zâmbești unui om necunoscut se sperie, vrea să fugă.

În România oamenii zâmbesc, sunt prietenoși, sunt fericiți, își arată emoțiile. Zâmbesc înapoi la tine pe stradă deși ești străin. Pe de altă parte, românii se și enervează foarte repede. (...)

Al doilea lucru este că românii te vor omorî dacă vorbești de rău de țara sau mâncarea lor. Am vrut să fac un video despre mâncarea românească cel mai rău cotată așa că am întrebat mai mulți români pe stradă care e cea mai rea mâncare de a lor și au devenit atât de defensivi, mi-au spus că totul în România e minunat.

Al treilea lucru este că sunt înnebuniți după produsele de patiserie. E nebunesc ce cozi se formează la magazinele care vând produse de patiserie.

Al patrulea lucru este că în România există două tipuri de femei în vârstă: primul este bunicuța extrem de adorabilă, iar apoi e bunicuța drăguță dar care la final vrea ceva de la tine, fie să îți vândă ceva, fie vrea bani.

Ultimul lucru pe care l-am observat este că sunt foarte religioși. I-am observat făcând acest lucru cu mâna (n.r. - se închină). A, încă ceva: apartamentele lor miros a ceapă și ciorbă. Cred că gătesc ciorbă des. În orice bloc intri, miroase a ciorbă”, povestește Evan Ramani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii