Amenda usturătoare primită de un șofer care a intrat cu mașina pe plajă și a rămas blocat, la Constanța: ”A vrut să simtă nisipul sub roţi”

Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 16:55 2999 citiri
Accesul autovehiculelor este interzis pe plajă FOTO Facebook / Primăria Constanța

Un bărbat care a intrat cu autoturismul pe plaja, în municipiul Constanța, a fost amendat cu 10.000 de lei duminică, 16 ianuarie.

Potrivit administrației locale, după ce a circulat pe plajă până aproape de malul mării, şoferul a rămas blocat cu maşina în nisip.

”Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulţi constănţeni din case. Destinaţia preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deşi cei mai mulţi au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit şi un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roţile maşinii. Nu numai că l-a simţit, dar a şi rămas blocat cu autoturismul pe plajă. Poliţiştii locali au fost sesizaţi de acest incident şi au intervenit cu promptitudine. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Municipalitatea reaminteşte că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă.

”În continuare, facem apel la spiritul civic al cetăţenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, se mai spune în comunicat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News