Supărarea primarului Ciprian Ciucu pe un șofer care a parcat pe spațiul verde: ”Nesimțirea acestui om este fără margini”

Autor: N.G.
Joi, 30 Decembrie 2021, ora 22:09 4903 citiri
Șoferul a parcat mașina în părculețul finalizat cu o zi înainte. Foto Facebook

Un șofer din Sectorul 6 a fost amendat de poliția locală pentru că a parcat mașina pe un spațiu verde dintr-un mic părculeț amenajat de administrația locală.

Primarul Ciprian Ciucu susțne că amenajarea resepctivă era finalizată de o zi și critică ”nesimțirea fără margini” a șoferului.

Mesajul postat de Ciprian Ciucu:

Câteodată, vă spun sincer, mă întreb dacă tot efortul meu și al echipei mele merită și ai pentru cine să te zbați. Când ești primar, vezi fel și fel de vandalisme, fel și fel de mizerii pe care le fac oamenii. Vezi cum rup mobiler stradal, distrug toalete publice, distrug și fură sisteme de irigații, etc. Nu le public, deși, zilnic, am whatsapp-ul plin, sunt pe grupul Poliției Locale, unde se raportează tot.

Amenajarea aceasta este gata de o zi. Nesimțirea acestui om este fără margini. Si sunt mulți așa... Amenda a luat-o, cu siguranță. (Știți dvs. camerele acelea mobile despre care va spuneam în trecut, între timp avem mai multe).

Dar nu e suficient. Eu cred că astfel de persoane ar trebui să fie făcute de râs. Dacă nu le pasă de bani, poate le-o pasa de rușine. La noi legea este efectiv tâmpită și nu poți publica așa zisele date personale ale nesimțiților.

Mă uitam de dimineață la un documentar dește cum se lupta în UK cu mizeria și cum ii pândeau efectiv pe nesimțiți și cum ii făceau de râs. Era un anunț cu valoarea amenzii pe care nesimțitul o risca și cu faptul ca numele lui va fi făcut public. Mi se pare corect. Să îi știe vecinii, prietenii, colegii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News