Amenda usturătoare primită de un bărbat din Neamț care a reclamat la 112 că nu a fost lăsat să intre într-o sală de jocuri de noroc

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 16:50 2111 citiri
Bărbatul a fost amendat pentru apelarea nejustificată la 112 şi pentru că a făcut scandal FOTO Jandarmeria Română

Un bărbat de 40 de ani din Roman, care a reclamat la 112 că nu a fost lăsat să intre într-o sală de jocuri de noroc, a primit o amendă la care nu se aștepta.

Incidentul a avut loc miercuri seară, 26 ianuarie.

”Ajunşi la locul sesizării, jandarmii din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Roman au constatat că interzicerea accesului în incintă de către personalul sălii este justificat deoarece bărbatul nu deţinea vreun document care să ateste rezultatul negativ al unui test nu mai vechi de 48/72 de ore, că este vaccinat sau că se află în perioada de şase luni ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Sursa citată menţionează că bărbatul a fost amendat cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată la 112 şi cu 2.000 de lei pentru că a făcut scandal.

În anul 2021, jandarmii nemţeni au intervenit la 926 de solicitări/sesizări ale cetăţenilor ca urmare a apelurilor 112, pentru aplanarea unor conflicte, agresiuni fizice sau scandaluri de mică amploare, îndepărtarea animalelor cu risc de agresiune (urşi) din apropierea gospodăriilor, căutarea persoanelor rătăcite.

Dintre acestea, 63 au fost apeluri de urgenţă nejustificate, abuzive sau neconfirmate, pentru care au fost date 44 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News