Alegerea ușilor și ferestrelor în amenajarea locuinței: importanța soluțiilor de feronerie pentru siguranța și confortul casei tale

Advertorial
Luni, 13 Martie 2023, ora 11:48
6926 citiri
Alegerea ușilor și ferestrelor în amenajarea locuinței: importanța soluțiilor de feronerie pentru siguranța și confortul casei tale
FOTO: ftt.roto-frank.com/ro-ro

Alegerea ușilor și ferestrelor este unul dintre primele aspecte pe care să le ai în vedere pentru amenajarea locuinței. Astfel de decizii nu țin doar de design și integrarea estetică a elementelor în decor, ci și de siguranța soluțiilor de feronerie sau tehnologia de care dispun. Dacă pentru decorațiunile interioare poți opta pentru obiecte mai avantajoase, în cazul ușilor și al ferestrelor este recomandat să nu se facă rabat de la calitate deoarece investiția va fi una de durată.

Ingineria germană este bine-cunoscută pentru soluțiile de feronerie bazate pe tehnologie de ultimă generație. Roto este brandul originar din Germania, cu o istorie de peste 85 de ani în dezvoltarea soluțiilor de sisteme pentru ferestre și uși. Încă din anul 1935, numele companiei a reprezentat inventivitatea și progresul tehnologic în domeniul componentelor sistemelor industriale de construcții. Tehnologia de feronerie rezistentă la coroziune, care funcționează fără probleme pe o perioadă lungă de timp, și siguranța sistemelor fac ca Roto să contribuie la producția celor mai fiabile ferestre și uși din lume. De altfel, brandul este deja un pion consacrat în industrie, fiind asociat cu inovația și calitatea.

În dezvoltarea produselor, Roto combină inteligent siguranța, managementul energiei și confortul. Astfel, portofoliul lor cuprinde o gamă variată de produse și accesorii printre care se numără:

  • sisteme batante, oscilante, oscilo-batante și culisante
  • închideri, balamale, mânere și praguri pentru uși și ferestre
  • accesorii pentru montaj și calare
  • garnituri de etanșare pentru ferestre și uși de balcon
  • sisteme pentru uși de balcon / terasă
  • soluții speciale pentru aluminiu

Potrivit specialiștilor în domeniu, cei care doresc ferestre și uși durabile și de calitate trebuie să țină cont de confortul la utilizare, manevrarea ușoară, funcționarea optimă și rezistența la coroziune. Siguranța și designul sunt alte două aspecte importante, feroneria, blocatorii, cilindrii și garniturile speciale reprezentând soluția împotriva intrării prin efracție. Totodată, aspectul exterior al ferestrelor și ușilor influențează arhitectura fațadelor, iar un design estetic oferă armonie întregului spațiu.

"Sistemele Roto sunt ușor de manevrat, silențioase, iar tehnologia de feronerie rezistentă la coroziune funcționează fără probleme pe o perioadă lungă de timp. Ușile și ferestrele care dispun de astfel de sisteme sunt mai confortabile, mai sigure și mai atractive datorită soluțiilor de feronerie care oferă etanșeitate, siguranță, confort în utilizare, design și rezistență împotriva coroziunii.

În ultima perioadă am observat că românii sunt din ce în ce mai atenți în ceea ce privește alegerea ușilor și ferestrelor. Se informează în prealabil despre acestea pentru că își doresc ferestre și uși estetice, calitative, sigure și care să reziste în timp, cu mai puține intervenții de service." - susține echipa Roto România.

Calitatea înaltă a produselor și aprecierile industriei au făcut ca, de-a lungul timpului, Roto să fie prezent la târguri internaționale de arhitectură și materiale de construcții. Participarea la bine-cunoscutul târg BAU din München, cel mai important eveniment din industria ferestrelor și ușilor din aluminiu, a devenit deja o tradiție, specialistul în feronerie pentru elemente de construcții anunțându-și prezența și în acest an.

În perioada 17 - 22 aprilie 2023, Roto va expune diferite tipuri de clădiri și încăperi în cadrul standului extins 303 din pavilionul C4. Acestea prezintă soluții de feronerie care îndeplinesc în mod optim toate cerințele specifice de funcționare, confort și design pentru ferestre și uși - cu toate tipurile de deschidere și din orice material de profil, pentru toate tipurile de clădiri și concepte de încăperi din întreaga lume.

Astfel, vor fi expuse funcții și aplicații noi ale sistemelor de feronerie oscilo-batantă „Roto NX“ și „Roto AL“, precum și soluții speciale inovatoare din sectorul de aluminiu, programe de feronerie pentru elemente culisante din ce în ce mai mari și soluții estetice pentru uși. În cadrul mai multor prezentări organizate exclusiv în afara standului expozițional, experții Roto vor oferi, de asemenea, consultanță cu privire la soluțiile standard și speciale pentru construcția ferestrelor din aluminiu.

Află mai multe despre soluțiile de feronerie Roto și noutățile prezentate în cadrul târgului BAU pe pagina dedicată de Facebook sau pe site.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#amenajari interioare, #usi, #amenajare locuinta, #ferestre, #alegere usi, #alegere ferestre , #decoratiuni interioare