Mai mult confort acasă, mai multă umbră - rulourile exterioare de la Alexiana sunt tot mai populare

Advertorial
Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 16:55
2743 citiri
Mai mult confort acasă, mai multă umbră - rulourile exterioare de la Alexiana sunt tot mai populare
FOTO: alexiana.ro

Se spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie. În versiunea modernă, căutăm altfel de sisteme, nu car sau sanie, dar rămâne de actualitate principiul practic de a ne pregăti din timp pentru sezonul ce urmează. Să nu va fie cu mirare că unii dintre noi caută aparate de aer condiționat iarna. Doar că pentru eficiența termică și fonică, pentru a obține mai multă umbră și confort acasă alta poate fi soluția și anume rulourile exterioare de la Alexiana.

Fie că veți căuta rulouri exterioare Sfantu Gheorghe sau Iași, Alexiana preia comenzi din toată țara. Echipele tehnice de pe teren se deplasează la fața locului, măsoară gratuit, astfel încât oferta înmânată clientului să fie una personalizată. Să vedem și de ce astfel de sisteme sunt atât de populare.

Mai multă umbră, mai mult confort

Nimic nu se compară cu intimitatea pe care ne-o creăm acasă. Cu liniștea din propriul cămin și cu tihna de acasă. Asta în condițiile în care avem grijă la dotări. Printre altele, rulourile exterioare sunt eficiente. Cel puțin când vorbim despre cele comandate de la Alexiana, cu pagina oficială alexiana.ro.

Realizate din lamele de aluminiu, la prima vedere poate că nu dau de bănuit ce au diferit și eficient față de altele din clasa lor. Este însă vorba de faptul că au umplutura din spumă poliuretanică, ceea ce înseamnă că vor izola termic și fonic. Pot avea și plasă anti insecte integrată. Vin disponibile în diverse culori, iar pentru cei care se îngrijorează cu privire la dimensiuni, este notabil faptul că oferta acestui furnizor este diferită. Orice comandă este una personalizată și se va baza pe măsurătorile exacte făcute la fața locului. Un serviciu gratuit pentru toți clienții Alexiana. Adică rulourile în cauză se vor potrivi perfect.

Pot fi oricând montate

Nu depindeți de faza de construcție sau de perioada renovărilor. Rulourile exterioare pot fi montate pe perete, pe geam sau încastrate în zidărie deasupra tâmplăriei. Similar cu oferta acestui furnizor pentru alte produse premium - respectiv ușile de garaj sectionale - și la rulourile exterioare sunt oferite garanții extinse. Acest termen este un extra beneficiu pe care furnizorul îl pune la dispoziția clienților săi.

Sunt o măsură în plus de securitate

Nu putem trece cu vederea acest aspect. Fie că locuiți la apartament sau la casă, oricând există un risc de a fi prada hoților. Ori cei care doresc să își ia măsuri suplimentare, știu că și rulourile exterioare pot fi de mare folos. Cele de la Alexiana au sistem automat de acționare, pot fi închise parțial sau total, permit deci să controlați câtă lumină naturală pătrunde în interior.

Dacă de calitatea lor ne-am convins, mai rămâne să le comandați de la furnizorul menționat. În pagina oficială aveți disponibil și un calculator pentru a estima prețurile. În această perioadă oferta curentă include un rulou gratuit la orice comandă de minim o ușă de garaj secțională. Sunteți interesați?

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#amenajare casa, #umbra, #fereste , #designer