Care sunt avantajele dulapurilor de baie suspendate - recomandări și exemple

Advertorial
Marti, 05 Aprilie 2022, ora 16:52
4671 citiri
Care sunt avantajele dulapurilor de baie suspendate - recomandări și exemple
FOTO: germanquality.ro

În perioada contemporană, mobilierul de baie suspendat vine în diferite mărimi, stiluri și modele. Majoritatea pieselor de mobilier actuale au caracteristici deosebite precum caracterul practic sau aspectul minimalist, în timp ce altele îmbină eleganța finisajelor cu funcționalitatea. În acest articol vom arunca o privire mai atentă asupra dulapurilor de baie suspendate și vom discuta avantajele acestora. Dacă te gândești să instalezi un dulap suspendat în baia ta, trebuie să cunoști fiecare detaliu!

1. Conferă iluzia de spațiu mare și aerisit

Dulapurile suspendate pe perete sunt montate deasupra podelei, iar acest lucru oferă iluzia unui spațiu mult mai amplu, făcând ca orice baie mică să pară mai mare. De asemenea, conferă un aspect deschis și aerisit, eliberând podeaua de sub dulap. Pentru a accentua această senzație, poți opta pentru dulapuri cu oglinzi sau poți adăuga benzi de lumină LED sub acestea.

2. Este mult mai ușor să cureți sub un dulap suspendat

Fără picioare care să interfereze cu mopul sau aspiratorul, curățarea spațiului de sub un dulap suspendat este un lucru simplu și ușor de făcut. Cu atât mai mult mult cu cât, inevitabil, baia este o încăpere unde stropii de apă sar adesea pe podea. Așadar, chiar dacă apa inundă podeaua, este ușor de curățat atunci când nu există picioare de mobilă care să stea în cale.

3. Poți monta o bază de lavoar suspendată astfel încât să se potrivească înălțimii tale

În cazul bazelor de lavoar montate pe podea, înălțimea lavoarului este deja fixată de înălțimea dulapului. Aceasta poate fi o problemă ce ține de confortul personal în cazul în care ești deosebit de înalt sau scund. În această situație poți opta pentru o bază de lavoar suspendată - corpul de mobilă propriu-zis va fi montat pe perete, astfel încât lavoarul să fie la înălțimea potrivită nevoilor tale.

4. Reprezintă o modalitate eficientă de utilizare a spațiului și oferă zone de depozitare suplimentare

Atunci când vorbim de o baie de dimensiuni reduse, dulapurile suspendate pot fi montate și pe un perete mai îngust, oferind utilitate acelor zone din baie pe care poate nu le-ai luat în considerare înainte. De asemenea, acestea vin dotate de obicei cu mai multe sertare de depozitare, unde poți adăuga prosoape și obiecte necesare activităților din baie.

Recomandări

Pe germanquality.ro poți găsi o mulțime de dulapuri baie suspendate, pe care le poți încadra în diferite stiluri de amenajare. Iată mai jos câteva exemple moderne:

Geberit Option - Dulap suspendat cu oglindă și iluminare LED - un dulap suspendat cu dublă utilizare: oferă atât spațiu de depozitare, cât și o oglindă modernă cu iluminare LED, pe care nu vei mai fi astfel nevoit să o achiziționezi separat. Este potrivit pentru a fi montat deasupra lavoarului. Este realizat din lemn tristratificat și are un finisaj antracit mat.

Geberit Option - GQS German Quality

Atunci când vine vorba de mobilier, nuanțele închise fac senzație în baie, oferind acea doză de mister și de modernitate, specifice perioadei contemporane. Dulapul înalt suspendat Ideal Standard se încadrează perfect în această categorie. Îl poți integra alături de o bază de lavoar din aceeași serie. Este realizat din MDF, având astfel o rezistență crescută la umezeală.

Ideal Standard - GQS German Quality

Cu un design simplu și minimalist, Duravit Durastyle este soluția ideală pentru toate gusturile, atât prin combinațiile interesante ale finisajelor folosite, cât și prin calitatea materialelor ușor de întreținut. Este fabricat din conglomerat de înaltă densitate în 3 straturi, MDF melaminat cu rășină pe ambele părți, canturi din ABS, prezentând astfel un grad ridicat de rezistență la umezeală.

Duravit Durastyle - GQS German Quality

Descoperă unele dintre cele mai bune soluții pentru mobilierul și accesoriile de baie pe germanquality.ro. De la blaturi de lavoar, sertare și dulapuri multifuncționale, până la obiecte sanitare de top, le vei găsi pe toate aici, într-un singur loc.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#amenajare baie, #dulapuri baie , #baie