Răzbunarea absurdă a unei învățătoare pe amanta soțului polițist. Triunghi amoros finalizat cu condamnări penale

Duminica, 22 Ianuarie 2023, ora 03:15
11317 citiri
Răzbunarea absurdă a unei învățătoare pe amanta soțului polițist. Triunghi amoros finalizat cu condamnări penale
Triunghi amoros finalizat cu condamnări la închisoare FOTO Pixabay

Doi soți din Alba, ea învățătoare, el polițist șef de post, au ajuns să fie condamnați la închisoare cu suspendare, muncă în folosul comunității și plata unor daune morale, fiind găsiți vinovați de două instanțe de acces fără drept la un sistem informatic, instigare la fals și alterarea datelor informatice.

Polițistul Alexandru Mihai L. și soția acestuia, Mihaela L., învățătoare într-o comună din județul Alba, au ajuns în fața instanței după ce o femeie a depus o plângere penală în care reclama faptul că cei doi i-au accesat ilegal conturile de Facebook, WhatsApp, SMS și TikTok și apoi au denigrat-o public prin intermediul acestora.

Povestea începe în anul 2020, când polițistul Alexandru Mihai L. a avut o relație extraconjugală cu o altă tânără din comună. Când povestea de amor s-a finalizat, amanta a mers la școala unde preda Mihaela L. și i-a dezvăluit acesteia aventurile pe care le-a avut cu soțul femeii. Deranjată de atitudinea amantei, învățătoarea Mihaela a pus la cale un plan de răzbunare în care l-a implicat inclusiv pe bărbatul ei pe care l-a iertat pentru derapajul conjugal.

Polițistul, cunoscând că fosta lui amantă folosește cartele PrePay, a mers la un centru GSM și a cerut operatoarei să treacă numerele de telefon în sistem de abonament, invocând faptul că și-a pierdut telefoanele mobile și dorește recuperarea numerelor de telefon. Odată realizat transferul, atât polițistul cât și soția acestuia au avut acces imediat la conturile de Facebook, de WhatsApp, de TikTok și date mobile ale fostei amante și au pus în aplicare scenariul conceput anterior. De la 200 de prieteni, fosta amantă a ajuns să aibă mii de prieteni virtuali care primeau constant mesaje denigratoare, fotografii cu femeia în ipostaze intime, capturi ale discuțiilor private pe care aceasta le avea cu noul său iubit și la care polițistul și învățătoarea aveau acum acces. Astfel de mesaje au fost trimise inclusiv rudelor femeii, prietenilor sau cunoscuților, inclusiv fostului soț de care aceasta divorțase recent.

Când și-a dat seama în ce situație se află, victima a depus imediat plângere penală și a reclamat că persoane necunoscute au preluat controlul conturilor sale de pe rețelele de socializare. Ancheta a ajuns la DIICOT, iar procurorii au reușit să identifice imediat autorii.

Cei doi și-au recunoscut faptele, explicând că au recurs la acest gest pentru că fosta amantă a avut neobrăzarea să dezvăluie secretul relației extraconjugale.

Polițistul Alexandru Mihai L. și soția acestuia, Mihaela L. au fost trimiși în judecată de DIICOT în septembrie 2021. Inițial, pedeapsa dată de instanța de fond, Tribunalul Alba, a fost mult mai dură. Judecătorii au decis ca inculpații să plătească suma de 10.000 de euro drept daune morale amantei, pe lângă celelalte pedepse. Curtea de Apel Alba a redus însă această suma la 1.000 de euro.

În afară de pedeapsa de închisoare cu suspendare, soțul 2 ani și 7 luni, iar soția 2 ani, instanța le-a interzis acestora să mai ocupe o funcție care implică exerciţiul autorităţii de stat. În plus cei doi vor trebui să muncească și în folosul comunității, soțul în cadrul Parohiei Ortodoxe Scărișoara, iar învățătoarea la un centru de îngrijire copii tip After School. Sentința Curții de Apel Alba din 17 ianuarie 2023 este definitivă.

Ucraina anunță că măsurile de securitate vor fi întărite la Kiev după o serie de atacuri ruse VIDEO
Ucraina anunță că măsurile de securitate vor fi întărite la Kiev după o serie de atacuri ruse VIDEO
Un oficial municipal a anunțat joi, 28 martie, că măsurile de securitate din capitala ucraineană Kiev vor fi întărite după o serie de atacuri ruse cu rachete şi ameninţări cu escaladarea,...
Doi bărbați din Alba au fost arestați preventiv după ce au violat și amenințat cu moartea o femeie de 49 de ani
Doi bărbați din Alba au fost arestați preventiv după ce au violat și amenințat cu moartea o femeie de 49 de ani
Procurorii anunță că doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Sebeş, pentru 30 de zile, după ce au violat o femeie de 49 de ani, au ameninţat-o cu moartea şi au bătut-o,...
#amanta, #Triunghi amoros, #razbunare, #condamnari, #invatatoare, #politist, #Alba , #stiri sociale