Păreri Amanet TEZAUR – De ce să apelezi la un amanet cu reputație

Advertorial
Joi, 05 Mai 2022, ora 17:06
14058 citiri
Păreri Amanet TEZAUR – De ce să apelezi la un amanet cu reputație
FOTO: tezaur.com

În ziua de azi, numărul persoanelor care îndrăznesc să-și schimbe bijuteriile pe bani sau să le amaneteze crește rapid. Acest lucru se datorează crizei financiare, creșterii prețului la aur, problemelor financiare și motivelor personale.

Deja se știe că nu toate casele de amanet din România sunt pe deplin sincere cu clienții lor. Spre deosebire de acestea, care lasă semne de îndoială pentru că lucrurile nu sunt chiar transparente, putem recomanda agențiile TEZAUR la care se dorește păstrarea reputației și a respectului clienților.

TEZAUR Investment Group aparține Grupului TEZAUR, care este considerat cel mai mare grup de servicii financiare nonbancare din București. Tezaur are o experiență de peste 20 ani în domeniu, deține 49 de agenții de amanet de lux în capitală, toate realizate dupa cele mai înalte standarde de calitate și securitate.

Cum îți poți amaneta online aurul?

Tezaur oferă clienților serviciul Amanet de acasă, prin care ei pot obține avantaje importante:

• Are prețuri excelente pentru obiectele din aur amanetate, comisionul fiind cel mai bun de pe piață, iar evaluarea este rapidă și corectă, făcută de persoane specializate;

• Banii se obțin rapid, direct în cont, după acceptarea ofertei și crearea unui cont de client, la care acesta are acces și control;

• Evaluarea bunurilor se face la sediul agenției, acestea fiind ridicate de la adresa clientului în mod gratuit, în ziua stabilită de el și transportate, depozitate în condiții de maximă siguranță;

• Estimarea sumei împrumutului se poate face online, foarte rapid;

• Rambursarea împrumutului se realizează oricând, iar condițiile de împrumut pot fi reînnoite în fiecare lună.

La Tezaur, experții pot oferi un împrumut în numerar pentru bunuri de valoare din aur, care constau în:

• Bijuterii din aur de 14 K, 18 K și 22 K

• Bijuterii cu diamante

• Monede din aur

• Ceasuri scumpe din aur, de marcă, etc.

Împrumutul va avea o durată de 30 de zile, dar cu posibilitatea de prelungire a contractului de amanet. Prin acest serviciu, nu trebuie să vinzi bunul din aur, dacă ai nevoie imediat de numerar. Bunul va fi doar amanetat, iar după achitarea sumei de bani din contract, îl vei putea recupera.

Cum îți poți vinde bijuteriile în mod avantajos?

În prezent, există mai multe opțiuni de a vinde bijuteriile din aur, prin amanet sau magazin specializat, sau cu ajutorul unor persoane care se ocupă cu achiziționarea de produse valoroase, din aur.

La Tezaur îți poți vinde bijuteriile sau obictele din aur rapid, acesta fiind un mod foarte simplu de a obține bani. Agenția are serviciul Cumpărare Aur de la Tezaur, prin care se oferă cel mai bun preț de amanet aur de pe piață.

Poți vinde și obiecte valoroase, cum sunt ceasurile din aur sau monedele, nu doar bijuterii de 14 K și 18 K. Pentru realizarea tranzacției, vei semna un contract de amanet de o zi, la care comisionul este 0. Tezaur este una dintre puține companii care este interesată să facă prețurile oferite pentru obiectele din aur și bijuterii cât mai profitabile. Te poți convinge de acest lucru, accesând link-ul tezaur.com.

La Tezaur poți să economisești bani, deoarece aici găsești cel mai bun curs valutar. Agenția oferă cursuri valutare competitive, posibilitatea de a negocia un curs preferențial, care depinde de suma de bani cumpărată sau vândută.

Cum îți poți înnoi colecția de bijuterii?

În prezent, este foarte profitabil să cumperi bijuterii din casele de amanet, pentru că unele au prețuri rezonabile. De exemplu, la Tezaur prețurile la bijuterii sunt favorabile, iar modelele sunt unice și de calitate înaltă. Tezaur oferă clienților posibilitatea de cumpărare de bijuterii din aur alb, roz și galben, de 14 K și 18 K, dar și bijuterii cu diamante, care satisfac cunoscătorii de piese rare.

Aici, în magazinul online de bijuterii www.tezaurshop.ro, cumpărăturile sunt mai ieftine decât în alte părți, iar avantajele sunt numeroase. Produsele din aur – cercei, brățări, verighete, pandative – sunt unice, foarte frumoase, moderne și create după standarde înalte de calitate.

Tezaur îți oferă și posibilitatea de a achiziționa bijuterii în rate, cu un avans de 20%. Pentru asta se va încheia un contract de tip amanet și se va achita inițial avansul. Prin contract, vei putea restitui eșalonat sumele stabilite, până la plata integrală a produsului achiziționat, iar dobânda este de 0,01% pe zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

S-a lansat o nouă ediție de titluri de stat TEZAUR. Au dobânzi neimpozabile de pânã la 6,85% pe an
S-a lansat o nouă ediție de titluri de stat TEZAUR. Au dobânzi neimpozabile de pânã la 6,85% pe an
Românii pot investi, începând de luni, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturităţi de 1 şi 3 ani, cu dobânzi anuale de 6% şi, respectiv, 6,85%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#amanet, #tezaur, #vanzare bijuterii , #stiri afaceri