Amalia Bellantoni, acuzată că și-a lovit un vecin. Discuție între vedetă și polițist: ”Sunt în mașină și mă îndrept în calea mea” VIDEO

Luni, 03 Octombrie 2022, ora 14:53
5901 citiri
Amalia Bellantoni, acuzată că și-a lovit un vecin. Discuție între vedetă și polițist: ”Sunt în mașină și mă îndrept în calea mea” VIDEO
Amalia Bellantoni, fostă concurentă ”Chefi la cuțite” FOTO: Facebook/ Amalia Bellantoni

O fostă concurentă la concursul culinar „Chefi la cuţite” este acuzată de un vecin că l-a lovit cu palma în cap. Femeia a fost interceptată în trafic de către polițiști care i-au cerut să tragă pe dreapta.

Însă femeia a ales să se certe cu ei și să blocheze traficul, nedorind să discute despre incidentul în care tocmai fusese implicată.

Este vorba despre Amalia Bellantoni, conform surselor Ziare.com. Este des întâlnită la protestele AUR și îi acuză deseori pe polițiști de abuzuri, neconfirmate niciodată, însă.

Ce a discutat Amalia Bellantoni cu poliția

A.B: Stimate domnule polițist, eu sunt în mașină și mă îndrept în calea mea. Am treabă, nu cred că am făcut ceva, în ceea ce privește partea rutieră, astfel încât dumneavoastră să mă obligați să trag pe dreapta.

Polițist: Nu trebuie să încălcați regimul rutier ca să va trag pe partea dreaptă. Sunteți implicată într-o speță..

A.B: Nu este adevărat, nu am fost implicată în nicio speță. Acest domn este o persoană care sună la 112 de foarte multe ori. Sunt la semaforul verde și încurc circulația.

Polițist: Vă rog să trageți pe partea dreaptă.

A.B: Păi în ce calitate? Nu am făcut nimic. Sun la 112.

Polițist: Dacă în momentul de față nu vă puneți în mișcare, vă iau și permisul de conducere.

A.B: Îmi luați permisul de conducere?

Cercetată pentru loviri și alte violențe

”La data de 3 octombrie 2022, în jurul orei 10.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în curtea unui imobil, din Sectorul 2, în urma unei neînțelegeri cu o vecină, aceasta l-ar fi lovit cu palma în zona capului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat persoana care a reclamat incidentul, aceasta indicând autoturismul în care se afla persoana care ar fi agresat-o, aflat în apropiere.

Autoturismul a fost oprit, la scurt timp, iar polițiștii au procedat la efectuarea primelor verificări cu privire la fapta sesizată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 2”, a transmis Poliția Capitalei.

Amalia Bellantoni s-a făcut rapid remarcată şi a intrat în atenţia presei. În vârstă de 41 de ani, fosta stewardesă deţine alături de soţul ei, o afacere de familie.

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
IPJ Hunedoara a anunțat că un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că pe o stradă din Orăştie, judeţul Hunedoara, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr. Poliţiştii...
#Amalia Bellantoni, #cearta vecini, #ancheta politie, #lovire , #stiri vedete