ALL STARS POKER SHOW a marcat cu succes parteneriatul dintre 888poker și PokerRoom București

Advertorial
Miercuri, 22 Martie 2023, ora 17:59
2886 citiri
ALL STARS POKER SHOW a marcat cu succes parteneriatul dintre 888poker și PokerRoom București
FOTO: 888poker.ro

Duminică, 12 martie, 888poker împreună cu PokerFest România și PokerRoom București au marcat un nou parteneriat prin organizarea unui super turneu de poker live la care au participat CEO-ul și fondatorul PokerFest România - Sorin Constantinescu alături de personalități marcante din lumea muzicii, a sportului și a televiziunii: Elena Ionescu (cântăreață și câștigătoarea Survivor România 2020, Majda Sandra Aboulumosha (actriță), Cătălin Cazacu (campion la motociclism), What’s Up (cântăreț și textier) și Lino Golden (cântăreț).

La eveniment au mai participat celebrii „matinali” Răzvan și Dani, noii ambasadori ai 888, precum și Cătălina Constantinescu, prezentatoarea 888poker Midnight Poker TV Show. Evenimentul a avut loc pe data de 12 martie, de la ora 16:30, la PokerRoom București (Piața Alba Iulia, Nr. 2) și a fost transmis live pe canalul de YouTube PokerFest România.

Cu astfel de invitați speciali, reuniți la aceeași masă de poker, evenimentul nu avea cum să fie decât unul de mare succes. Pe tot parcursul turneului, atmosfera a fost excelentă, iar în heads-up au ajuns Cătălin Cazacu și frumoasa Majda Sandra Aboulumosha.

Zeița Fortuna a fost alături de Majda, care a câștigat acest eveniment special învingându-l pe Cătălin Cazacu cu o mână T7 offsuited vs. 57 suited. Ambii jucători au reușit să formeze mâini bune, însă chinta Majdei (la 10) a fost mai puternică decât cea a lui Cătălin (la 9).

Intervievată de Cătălina Constantinescu înainte de startul All Stars Poker Show, Majda a declarat că a venit cu inima deschisă și cu gândul de a se distra, fără a avea ca scop principal câștigarea partidei de poker, în ciuda faptului că este o persoană competitivă. Totuși, frumoasa actriță a ținut să declare public că își dorește să plece cu trofeul, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Puteți urmări întreaga acțiune de la All Stars Poker Show în videoclipul de mai jos:

Laura Olteanu, reprezentantul PokerFest România a declarat:

“Suntem încântați să colaborăm cu 888poker și PokerRoom București pentru acest eveniment deosebit. Sperăm să aducem o nouă perspectivă asupra jocului de poker și să îl popularizăm în rândul publicului larg din România.”

Tot în această perioadă (6-19 martie), PokerRoom București a găzduit și festivalul 888poker Bucharest Million, serie de turnee live cu premii garantate de 1.000.000 lei și un Main Event cu buy-in de 1.650 RON.

Fondată și lansată în 2002, 888poker este parte din compania 888 Holdings. De atunci, 888poker a crescut constant în popularitate și a devenit una dintre cele mai cunoscute și respectate platforme de poker online din lume. Platforma funcționează în deplină legalitate în România, fiind licențiată ONJN (L1160654W000324, valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#all stars poker show, #parteneriatu de succes, #pokerroom , #stiri life style