Alina Gorghiu candideaza pentru Senat la Timis, in locul lui Vasile Blaga - UPDATE

Joi, 13 Octombrie 2016, ora 21:07 5529 citiri
Foto: Facebook /Alina Gorghiu

Numirea Alinei Gorghiu in locul lui Vasile Blaga pe lista cu candidati a PNL Timis pentru alegerile parlamentare a fost luata in discutie, joi seara, in sedinta Biroului Permanent Judetean (BPJ) al organizatiei, spun surse din partid.

Potrivit unor surse din PNL Timis, in sedinta Biroului Permanent Judetean al partidului, care se desfasoara la ora transmiterii acestei stiri (19:43, n.red.), Alina Gorghiu a fost propusa sa apara pe primul loc pe lista cu candidatii pentru Senat la alegerile parlamentare, informeaza News.ro.

UPDATE 21:05: Informatia a fost ulterior confirmata de surse din PNL pentru Agerpres, desi un anunt oficial din partea Alinei Gorghiu nu a venit pana in acest moment.

"Alina Gorghiu va deschide lista pentru Senat, la Timis. Asa a anuntat chiar presedintele Nicolae Robu, joi. (...). Este foarte bine ca vine Alina Gorghiu la Timis. Va conta mult pentru noi, pentru obtinerea unui scor foarte bun. Dar va conta enorm pentru judet si dupa alegeri", au declarat joi, pentru AGERPRES, surse din PNL Timis.

PNL Timis anunta, la sfarsitul lunii septembrie, in urma sedintei BPJ al partidului, in cadrul careia a fost stabilita lista de candidati ai PNL Timis pentru alegerile parlamentare, ca pe primul loc la Senat se afla Vasile Blaga, conform agentiei News.ro.

Vasile Blaga este senator de Timis, ales in colegiul uninominal 3 din Circumscriptia electorala nr.37 Timis, pe 9 decembrie 2012.

Ulterior insa, dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa pentru trafic de influenta, Blaga a demisionat din functiile detinute in partid si s-a retras din cursa electorala.

DNA informa ca a inceput urmarirea penala a lui Vasile Blaga pentru trafic de influenta, in acest dosar fiind urmariti penal si fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan si omul de afaceri Horatiu Bruno Berdila.

Potrivit procurorilor, in perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit in trei randuri, prin interpus, suma totala de 200.000 de euro, precum si 500.000 de euro de la fostul edil.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News