Simona Gherghe raspunde ofertei lansate de PNL prin vocea Alinei Gorghiu

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 16:067235 citiri
Simona Gherghe raspunde ofertei lansate de PNL prin vocea Alinei Gorghiu
Foto: Arhiva Facebook/Simona Gherghe

Vedeta Antenei 1 Simona Gherghe nu are de gand sa intre in politica, in ciuda ofertei PNL, exprimata sambata seara de Alina Gorghiu. In schimb, are niste idei care vizeaza schimbari de legislatie, pe care e dispusa sa le prezinte unui parlamentar.

"Noi de cativa ani am schimbat macazul la Acces Direct si ne ocupam de aspecte sociale si am identificat niste probleme in legislatie. Mie mi-ar placea sa lucrez la un proiect si asta pot sa o fac si fara sa fiu neaparat in politica: sa schimbam un pic legea violentei domestice. Sunt o multime de lacune acolo.

Mi-am dat seama ca sunt niste verigi lipsa in aceasta lege si cred ca am identificat niste lucruri. Cred ca as putea sa ajut pe cineva, de exemplu, din Parlament care isi doreste sa imbunatateasca legea asta", a spus Simona Gherghe, duminica, intr-o interventie la Antena 3.

Amintim ca presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca si-ar dori ca pe lista partidului la alegerile parlamentare sa se regaseasca si jurnalisti, precum Denise Rifai de la Realitatea TV sau Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii Acces Direct, care ar fi foarte buna "pe partea sociala".

Citeste si replica pe care a primit-o Gorghiu de la Denise Rifai

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News