Sefa PNL raspunde glumelor lui Ponta cu acuzatii dure

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 08:36
7920 citiri
Sefa PNL raspunde glumelor lui Ponta cu acuzatii dure

Dupa ce Victor Ponta a incheiat prezentarea bilantului celor trei ani de guvernare cu doua "glumite", din care una facea trimitere la faptul ca USL a promis un presedinte PNL si acum Romania il are pe Klaus Iohannis, un raspuns a venit imediat din tabara liberala.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost cea care a dat o replica glumelor lui Victor Ponta, facute la evenimentul de aniversare a 3 ani de la inlaturarea Guvernului Ungureanu prin motiune de cenzura.

Ponta a spus ca a indeplinit promisiunea USL de a avea premier PSD si presedinte PNL, iar partial a realizat promisiunea de a-i vedea pe Elena Udrea si Traian Basescu la inchisoare.

"Am vazut glume proaste, obsesia pentru a trimite oameni la puscarie mi se pare ingrozitare. (...) Un comportament identic, suprapus peste comportamentul lui Traian Basescu. Aceleasi amenintari de proasta factura. (...) Discursul domnului Ponta este unul care consolideaza campania anti-justitie a PSD-ului", a spus Alina Gorghiu, pentru Realitatea TV.

Pe de alta parte, Gorghiu a vorbit despre proiectele suspendate de Guvernul Ponta.

"Titlul evenimentului de azi ar fi putut fi 'suspendare a diverselor activitati in mandatul Ponta'. A suspendat lucrarile la autostrazi. Minte fara gratie. Pe subiecte ca infrastructura ar trebui sa fim toti foarte seriosi. Ma doare cand vad ca nu stiu ce s-a intamplat cu banii pe care trebuia sa ii dirijeze catre infrastructura. Gaseste vinovati pentru absolut orice.

A suspendat ideea de exercitare a dreptului de vot, A suspendat capacitatea Parlamentului de a legifera. A ajuns intr-un teatru al absurdului - isi contesta singur ordonanta de urgenta", a adaugat Alina Gorghiu.

Ponta a sarbatorit caderea guvernului MRU: USL a promis, ne-am tinut de cuvant - presedinte PNL, premier PSD

Victor Ponta, lider PSD si premier, a incheiat, luni, prezentarea bilantului celor trei ani de guvernare cu doua "glumite".

"Mi-am permis sa fac doua slide-uri mai glumete", a mentionat seful Guvernului.

Invitatie la aniversare: Ponta ii cheama pe cei care l-au dat jos pe MRU, inclusiv Mitrea si Fenechiu (aflati in inchisoare)

El a amintit ca, in urma cu trei ani, Uniunea Social-Liberala (USL) - care ingloba atunci PSD, PNL si PC - a promis ca va da un premier social-democrat si un presedinte liberal.

Iar acest lucru s-a intamplat, a transmis, razand, Victor Ponta. El a proiectat o imagine in care apare alaturi de Klaus Iohannis.

Foto: Antena 3

De asemenea, el a incheiat prezentarea reiterand o alta promisiune facuta de USL in urma cu trei ani, anume "Traian Basescu si Elena Udrea la puscarie", mentionand ca acest obiectiv a fost indeplinit partial, avand in vedere ca fostul ministru al Turismului se afla dupa gratii.

Foto: Antena 3

Ulterior, a postat aceste informatii si pe contul sau de Facebook.

Mi-am permis sa fac si doua slideuri putin mai glumete!1. Uniunea Social Liberala a promis premier de la PSD si pres...

Posted by Victor Ponta on Monday, April 27, 2015

Ponta, criticat ca a folosit o poza cu Iohannis la aniversarea caderii Guvernului MRU: Batjocura!

Ponta a fost taxat anterior si de prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu.

"Batjocoreste imaginea actualului presedinte al tarii, folosind o fotografie in evenimentul sau. Sa nu uite ca l-a invins pe 16 noiembrie 2014 (la alegerile prezidentiale - n.red.) ", a spus liberalul, intr-o interventie la B1 TV.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Gorghiu replica Ponta, #Ponta glume Iohannis USL , #presedinte PNL