Raluca Turcan, sef interimar al PNL? Gorghiu are criterii pentru inlocuitor si o propunere

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 21:216195 citiri
Raluca Turcan, sef interimar al PNL? Gorghiu are criterii pentru inlocuitor si o propunere
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a anuntat in urma intalnirii cu primele 20 de filiale PNL care au avut rezultate peste media nationala la alegerile parlamentare ca presedintele interimar al formatiunii va fi decis in sedinta de marti.

Presa anuntase inainte cu cateva minute de declaratia lui Gorghiu ca Raluca Turcan, a carei filiala a obtinut un scor bun la Sibiu, va fi presedinte interimar.

Gorghiu nu a confirmat informatia, dar a spus ca s-a "ajuns insa la o concluzie si anume ca pentru pozitiile care s-au vacantat si pentru interimat va fi o regula pe care o s-o respectam: meritocratia in partid si cei care au obtinut rezultate".

Despre intalnirea de marti seara, Gorghiu a spus ca discutia a fost una informala si ca nu s-au luat decizii.

"Intotdeauna obiectivul pe care mi l-am propus a fost sa sustin oameni care au produs rezultate in PNL. Este momentul sa luam decizii sa mearga pe aceasta directie. Ca vom alege o varianta cu o conducere mai supla, ca vom avea un interimar dintr-o filiala sau alta sunt aspecte pe care BPN de maine le va stabili. Voi intra cu o propunere catre colegii mei", a declarat Alina Gorghiu.

Dupa iesirea de la sedinta de luni seara, Gorghiu a revenit cu precizari pe Facebook.

"Vom decide cine va asigura interimatul in PNL in sedinta BPN de marti. Discutia din aceasta seara a fost una informala cu liderii partidului care au luat scoruri peste media pe tara. Nu s-au luat decizii. Meritocratia si cei care au luat scoruri bune, aceeia vor fi propunerile pe care le vom face Biroului Politic National pentru functiile devenite interimare. Asa mi se pare firesc si normal sa afle si colegii mei", a scris ea.

Amintim ca luni dupa-amiaza, Alina Gorghiu a anuntat ca isi va depune mandatul din cauza rezultatului alegerilor de duminica.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
John the true
rank 5
Alinuta ! Predeai si o cratita cu o lingura de lemn ,mare.