Ponta o felicita pe Gorghiu, noul presedinte al PNL: Am colaborat foarte bine in USL

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 14:45 3858 citiri
Foto: B1TV

Victor Ponta a felicitat-o, joi, pe Alina Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, spunand ca alegerea unei tinere femei e "un semn bun".

"Felicitari Alinei Gorghiu pentru alegerea sa in functia de presedinte al PNL! Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun. Desi suntem adversari politici, sper sa putem colabora pentru binele general asa cum am colaborat si in cadrul USL!", se arata in mesajul postat pe Facebook de Victor Ponta la scurt timp de la aflarea rezultatului votului.

Alina Gorghiu a devenit joi presedinte al vechiului PNL, obtinand 48 de voturi din partea colegilor din Biroul Politic, in timp ce contracandidatul sau, Ludovic Orban, avut doar 27 de voturi, un vot fiind anulat.

Alina Gorghiu, noul presedinte PNL

Alegerile au fost organizate in contextul in care Klaus Iohannis a demisionat din PNL si din functia de presedinte al partidului, urmand ca duminica sa preia mandatul de presedinte al Romaniei.

Alina Gorghiu va detine timp de doi ani presedintia vechiului PNL, urmand sa fie co-presedinte al noului PNL, rezultat din fuziunea PNL-PDL, alaturi de Vasile Blaga, presedintele PDL.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News